Ale!

SmartGames Aivohiiri – magneettinen matkapeli (6-99v)

Alkuperäinen hinta oli: 16,80 €.Nykyinen hinta on: 12,90 €.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SGT250FI Osastot: ,

Hiirulaisten kuurupiilo! Järjestä juustoviipaleet pelilaudalle niin, että hiiret kurkistavat juuston reikien läpi.

SmartGames Aivohiiri -logiikkapelissä tavoitteena on rakentaa juustosta kokonainen niin, että hiiret kurkistavat juuston pyöreistä rei’istä. Juustoviipaleiden puolikkaat reiät jäävät tehtävässä juuston reunoille. Keskellä juustoa reiät ovat aina pyöreitä. Reiässä saattaa kurkistella hiiri – tai sitten ei! Oletko valmiina haasteen ratkaisemiseen? Pelissä on 48 vähitellen vaikeutuvaa haastetta, joten mielenkiintoista tekemistä riittää pitkäksi aikaa.

HAUSKAT JA OPETTAVAISET SMARTGAMES-LOGIIKKAPELIT
Muiden mainioiden SmartGames-logiikkapelien lailla Aivohiiri-pelin pelaaminen kehittää monia kognitiivisia taitoja. Peli vahvistaa keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisu- sekä suunnittelutaitoja. Looginen ajattelu ja näönvarainen hahmottaminen saavat myös tässä pelissä hyvää harjoitusta.

SmartGames Aivohiiri on hauska ja haastava magneettinen matkapeli, jota voi pelata missä ja milloin vain! Matkapelin palat ovat magneettisia, joten ne pysyvät helposti kiinni pelilaudassa ja tallella. Pienen kokonsa ja magneettisten palojen ansiosta SmartGames Aivohiiri on erinomainen peli mukaan matkalle!

Magneettiset matkapelit tarjoavat hauskaa ajankulua automatkalle, lentokoneeseen, junaan, mökille ja kotiin! Ne ovat käteviä lahjoja esimerkiksi kaverisynttäreille ja ne sopivat vaikkapa tuliaisiksi. Pienen kokonsa ansiosta ne ovat myös käteviä postittaa saajalleen.

Sisältö: kirjanmuotoinen pelilauta, jossa haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet, kahdeksan magneettista juustopalaa ja kuusi hiiripalaa. 48 haastetta helposta hyvin vaikeaan. Eritasoisten haasteiden ansiosta sama peli sopii sekä lasten että aikuisten ratkottavaksi!
Mitat: 16 x 16,5 x 1,5 cm.

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille.