Seinätarrat XXL – Pöllöjen puu

69,95 

Varastossa

Kaarevat ruskeat oksat, ystävälliset pöllöt, kukkivat kukat ja iloiset metsäystävät tekevät tästä tarrasetistä täydellisen koristeluratkaisun sekä lastentarhoille että lasten makuuhuoneisiin.

Setti sisältää seuraavat seinätarrat:

  • Ruskea puu oksilla
  • Eri muotoisia ja kokoisia lehtiä
  • Kukkia, ruohoa ja sydämiä
  • Linnut, mukaan lukien kaksi pöllöä ja kolme laululintua
  • Orava ja siili

Käytä näitä seinäsiirtokuvia kuvan mukaisesti tai luo oma mukautettu kokoonpano – valinta on sinun!

Jokainen seinätarra on täysin irrotettava ja siirrettävissä, ja se voidaan poistaa ja levittää uudestaan ​​ja uudestaan ​​vahingoittamatta tai jättämättä tahmeita jäämiä.

Seinätarrojemme salaisuus on liima, joka tarttuu seinääsi ilman että se jämähtää siihen. Seinätarrat pysyvät paikoillaan, mutta eivät poista maaleja, kun siirrät niitä. Tarrat tarttuvat myös muihin sileisiin pintoihin, kuten kirjahyllyihin, lipastoihin ja pöytiin, joten voit jatka hassua teemaa koko huoneessasi.

Seinätarrat eivät tartu kuvioituihin pintoihin. Tämä tuote on painettu läpinäkymättömälle materiaalille optimaalisen värikirkkauden saavuttamiseksi. Tarrat sopivat mihin tahansa seinän väriin.

Parhaan tuloksen saat, jos seinät ovat juuri maalattuja, anna niiden vähintään kaksi tai kolme viikkoa kovettua ja kuivua ennen tarrojen levittämistä. Jos haluat puhdistaa seinätarrat, poista lika, tahrat ja sormenjäljet ​​kostealla liinalla ja käsisaippualla.

Kun lapsi kasvaa, tarrat voidaan helposti poistaa. Aloita kulmasta ja vedä hitaasti jokainen tarra irti hitaasti, jotta et venytä niitä. Aseta seinätarrat alkuperäiselle alustalleen, pergamentti- tai vahapaperille. Rullaa ja säilytä, kunnes olet valmis käyttämään ne uudelleen.

Sisältää 80 tarraa.

Koko: Koottuna 1,5 m korkea ja 1,6 m leveä.

Materiaali: Vinyyli.