Rubens Tummies – Lumi

39,70 

Varastossa

Ympäristöystävälliset ja erittäin hellyyttävät tekstiilinuket, joiden täytteenä on ruotsalaista luomuvehnänjyvää, ja jotka voivat sekä viilentää että lämmittää lastasi säästä ja tarpeesta riippuen.

Lohduttamaan, lämpimiin päiviin, kipeisiin naarmuihin, kuumeeseen, helteisiin öihin ja nukahtamisvaikeuksia varten.

Hetki uunissa/mikroaaltouunissa tai pakastimessa, ja lapsesi hieno Rubens Tummies -nukke muuntuu lämpötilaa sääteleväksi lämpö-/viilennystyynyksi. Jokainen Rubens Tummies -nukke sisältää kangaspussin, joka on täytetty lämpökäsitellyillä luomuvehnänjyvillä, jotka on kasvatettu Ruotsissa.

Nukeilla on sekä FSC- että Global Recycle Standard -sertifikaatit, että Organic 100 -hyväksyntä. Nukeilla on myös erilaisia etnisiä piirteitä.

Nämä mainiot Rubens-nuket ovat yksinkertaisesti todella hyvä idea.

Ihanien Rubens-empatianukkejen tutut ominaisuudet kehittävät lapsesi empatiakykyä ja sosiaalisia taitoja, ja sen lisäksi ne ovat kaverina myös, kun lapsesi tarvitsee viilennystä kipeään polveen tai lämmittävät talven tullen iltaisin nukkumaan mennessä.

Kuinka käyttää nukkea lämmitys-/viilennystyynynä:

Lämmitys: Poista kangaspussi. Laita mikroaaltouuniin 30 sekunniksi tai 100-asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Nyt pussi on mukavan lämmin.

Viilennys: Laita vehnänjyväpussi pakastimeen 2 tunniksi. Pysyy viileänä noin 30 minuuttia

Hygienia: Vehnänjyväpussia on kostutettava usein. Tämä tehdään laittamalla se mikroaaltouuniin yhdessä vesilasillisen kanssa 2 minuutiksi 600 W teholla. Tämä on tehtävä myös ennen kuin otat pussin käyttöön ensimmäistä kertaa.

Vehnänjyviä sisältävää pussia ei voi pestä. Pelkkä nukke ilman pussia voidaan pestä 30 asteessa ja rumpukuivata matalassa lämpötilassa. Sen vaatteet voidaan pestä käsin.

Koko: 31 cm.

Ikäsuositus: kaiken ikäisille.