Rubens Barn Cutie Classic, Hanna

39,70 

Varastossa

Hanna on aktiivinen tyttö, joka rakastaa juoksemista ja on niin nopea, että hänen ystäviensä on vaikea pysyä hänen perässään. Tämä pehmeä käsintehty nukke rakastaa oppia eri persoonallisuuksista ja kiinnostuksen kohteista yhdessä kanssasi. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin leikkiminen?

Nukke on 32 cm pitkä ja pehmeävartaloinen, ruskettunut iho ja tummanruskeat hiukset. Rubens Cutie -nuket on valmistettu 100 % polyesterifleecestä ja niissä on 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterikuitutäyte.

Löydät monia inspiroivia videoita, kaavoja ja yhteisöllisiä ideoita hauskojen vaatteiden tekemiseksi Cutie-nukkeasi varten Rubens Barnin kampanjasta Do-It-Yourself (D.I.T.). Se on kampanja, joka rohkaisee lapsia ja vanhempia osallistumaan luovaan toimintaan suunnittelemalla hauskoja asuja Rubens Barn -nukeille. Voit myös sekoittaa keskenään Rubens Cutie Activity -nuken asusteita ja asuja, jotka on suunniteltu Rubens Cutie -mallistoa varten.

Rubens Barnilla on ainutlaatuinen valikoima pehmeitä käsintehtyjä nukkeja, jotka on varustettu selkeillä omanlaisilla luonteillaan lapsesi empatiakyvyn, luovuuden ja tunneälyn kehittämiseksi.

OHJE NUKEN PAIDALLE

Tulostettavat kaavat tästä: T-shirt

Kietaisumekon kaavat tässä: Tunic-dress

Housujen kaavat tässä: Trousers