Renkaanheittopeli

15,90 

Varasto loppu

Renkaanheittoa on pelattu monissa muodoissa vuosisatojen ajan, mahdollisesti jopa antiikin Kreikassa. 1800-luvulla siitä tuli laajasti suosittu ja se muokattiin “Deck Quoits” -muotoon, jotta sitä pystyi pelaamaan laivan kannella. Alkuperäistä englantilaista peliä pelattiin raskailla rautalevyillä. Muunnelmia kehitettiin kumi- tai köysirenkailla, jotta peliä voitiin pelata höyrylaivan kannella, nurmikolla tai jopa sisätiloissa.

Tämä on pieni ja kaunis, kompakti puusta valmistettu versio tästä klassisesta pelistä – renkaat on valmistettu köydestä. Se on helppo ottaa mukaan matkaan koska sen saa kasattua pieneen tilaan.

Taitopeli kaikentasoisille pelaajille. Sisä- tai ulkoleikki.

Sisältää: 5 puutappia, alusta, 5 köysirengasta ja ohjeet.

Koko: 31 x 16 x 5 cm.

Ikäsuositus: noin 4-99v.

 

OHJEET:

Seiso noin 2-3 metrin päässä tapeista. Jokainen pelaaja heittää vuorotellen kaikki viisi rengasta. Jokaisesta renkaasta, jonka saa sujautettua tappiin, saa pisteiä tapissa olevan numeron verran. Jos renkaan saa heitettyä saman väriseen tappiin kuin mitä rengas on, saa tuplapisteet. Jokaisella pelaajalla on kymmenen heittokertaa. Henkilö, jolla on eniten pisteitä, on voittaja.