Reilun Kaupan unirievut – Apina (2 värivaihotehtoa)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Luomupuuvillaiset, Kenian maaseudulla naisten kutomat pehmeät unirievut perheen pienimmille.

Jokaisessa unirievussa mukana olevassa pahvisessa lapussa on sen kutoneen naisen allekirjoitus.

Pesu 30 asteessa.

Valmistettu ekologisesta puuvillasta, värjätty kasviväreillä.

Sisus: akryylia, pesun helpottamiseksi.

Koko: noin 25 x 25 cm. Saattaa hieman venyä tai kutistua

Ikäsuositus: 0 +

 

KENANA KNITTERS – KENIA

Perustettu vuonna 1998 Njorossa, Keniassa, Kenana Knitters perustettiin auttamaan maaseudun naisia saamaan tarvittavan tulonlähteen kehruu- ja neulontataitojensa avulla. Kenana Knitters motto kuuluu ”Muutetaan ihmisten elämää silmukka kerrallaan!”.

Kenanan ensisijainen tarkoitus on tukea naisia ​​paikallisissa yhteisöissä maaseudulla tarjoamalla heille suora tulonlähde, jolloin he voivat parantaa sekä omaa, että perheidensä elämänlaatua. Kenian maaseudun naisten elämä ei ole helppoa.

Naisilla ei yleensä ole samoja oikeuksia kuin miehillä yhteiskunnassa, ja heillä ei ole monesti oikeutta omistaa maata. He saavat perinteisistä töistä paljon huonompaa palkkaa kuin miehet.

Naiset toimivat kodin selkärankana: he tekevät maatalouden töitä – kylvävät, kitkevät ja korjaavat satoja, mutta myös huolehtimalla perheen lapsista ja vanhuksista, valmistamalla ruokaa perheilleen ja keräämällä polttopuuta ja vettä. Itse asiassa naiset tekevät kotonaan paljon palkatonta työtä.

Tällä hetkellä Kenana tukee yli 300 kutojaa ja yli 200 kehrääjää, jotka kehräävät villaa langaksi käyttäen kierrätettyjä polkupyörän pyöriä, jotka on muutettu rukeiksi!

Neulominen on ihanteellinen työ paikallisessa yhteisössä, koska se vaatii vain vähän varusteita ja sitä voidaan tehdä ajoittain, osana naisten jokapäiväistä elämää.

Jokainen tuote on käsityönä tehty kenialainen luomus.

Olemme sitoutuneet maksamaan oikeudenmukaiset palkat ja luomaan korkealaatuisia, luomutuotteita jotka ovat ympäristöystävällisiä.

Käytämme AZO-vapaita väriaineita ja alueella kasvatettujen kasvien luonnollisia kasviväriaineita, jotka lisäävät elävyyttä ja syvyyttä tuotteiden väreihin.

Ostamalla Kenanan tuotteita tuet naisten ja heidän perheidensä itsenäisyyttä ja kehitystä, ja samalla vaikutat heidän koko yhteisöönsä.

Kenana auttaa työntekijöitään kartuttamaan myös muita taitoja, kuten järjestämällä tietotekniikka- ja lukutaitokursseja. He investoivat myös naisten yleiseen hyvinvointiin tarjoamalla VCT (Voluntary Counselling and Testing HIV/AIDS) -, perhesuunnittelu- ja terveysklinikoita.

Yhdessä voimme muuttaa asioita neuloen!

Asante Sana (Kiitos).

Valitse väri

Vaaleanpunainen, Vaaleansininen