Rantapallo Ø 45 cm

20,00 

Varasto loppu

OTTO rantapallo on leikkisä taideteos ja osa Joya Logue -vesivärikokoelmaa. Värillisissä paneeleissa on käsintehty vesiväripainatus sinisellä, tummanvihreällä ja ruskealla, yhdistettynä norsunluuhun ja palaneen keltaiseen. Rantapallolla on hienovarainen rauhallinen mutta nykyaikainen ilme.

Limited Edition SEAWATER -mallisto on saanut inspiraationsa luonnosta. Tämä on abstrakti tulkinta meren elämästä, joka on maalattu käsin.

Tietoja taiteilijasta:

Joya Logue on intia-amerikkalainen taiteilija, jonka teoksia on nähty Harper’s Bazaarissa, VOGUE Japanissa, ELLE Home, ELLE Japanissa ja Cincinnati Magazine -lehdessä. Joyan maanläheisten värien käyttö yhdistää modernin tyylin menneisyyden tunteeseen.

Nämä tuotteet on tehty kestämään aika ja kulutusta. Miksi PVC? Vastaus on, että tämä materiaali omaa ainutlaatuiset ominaisuudet, joita tarvitaan turvallisen ja vesitiiviin puhallettavan uimarenkaan valmistamiseen.

Halvat, huonolaatuisista muoveista valmistetut kellukkeet ja uimarenkaat hajoavat helposti, ja ne on vaihdettava usein. Nämä renkaat on valmistettu paksusta ja kestävästä materiaalista, jonka paksuus vaihtelee sen mukaan, minkä ikäinen (painoinen) niitä käyttää.

Me uskomme, että jotkut parhaista muistoistamme syntyvät naurun ja loputtomien kesäpäivien aikana!

LISÄTIETOA:

  • Pallossa ei ole BPA:ta eikä ftalaatteja.
  • Jokainen tuote toimitetaan luomupuuvillasta valmistetussa pölypussissa kätevää säilytystä varten.
  • Pallossa on erityisen pieni, hiottu reuna ulkopuolella saumakohdissa ensiluokkaista mukavuutta varten.
  • Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan paikkaus-setti, jolla voit paikata mahdollisen reiän renkaassa.
  • Kaikki värit ja kuviot on painettu käsin. Tämä prosessi on täysin manuaalinen ja siitä johtuen tuotteiden välillä saattaa esiintyä pieniä värivaihteluita.

HUOLTO

Käsittelemällä näitä uimarenkaita huolellisesti pidennät niiden käyttöikää, mikä vähentää tarpeetonta jätettä ja liiallista kulutusta. Alla muutama vinkki:

  • Huuhtele uimarengas käytön jälkeen puhtaalla vedellä tai pyyhi kostealla liinalla.
  • Varmista, että rengas on kuiva ennen taittamista ja varastointia. Vesijäämät voivat aiheuttaa bakteerien kasvua.
  • Älä jätä rengasta suoraan auringonvaloon kun et käytä sitä, koska liialliselle lämmölle altistuminen voi aiheuttaa värien haalistumista (tummat värit ovat alttiimpia haalistumiselle kuin vaaleammat).
  • Älä koskaan täytä liikaa tai käytä paineilmaa tuotteen täyttämiseen, puhkeamisvaara!