Puutarhan ystävät – puueläimet (+18kk)

34,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TL8402 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Leiki puutarhan ystävien kanssa ja yritä pinota ne kaikki puun oksille! Kannustaa loogista ajattelua, innostaa mielikuvitusleikkeihin ja kehittää hienomotorisia taitoja.

Setti sisältää:

  • 10 puista eläintä
  • Kottikärryt
  • Kukka
  • Kiristysnauhalla varustettu säilytyspussi

Parent’s Choice Silver Award Winner 2018 -palkinnon voittaja.

Materiaali: Täyskumipuu, joka on hankittu kestävällä tavalla. Istutamme uudelleen kaikki käyttämämme puut laillisen hallituksen ylläpitämän järjestelmän mukaisesti. Mukana säilytyspussi.

Pakkauksen koko: 8 x 16 x 17,5 cm.

Ikäsuositus: +1,5v.

 

TENDER LEAF TOYS

Uskomme, että on yhä tärkeämpää palauttaa lapsemme takaisin luonnolliseen leikkiympäristöön.

Käsityöläiset ja suunnittelijat ovat luoneet Tender Leaf Toys -leluja kokemustensa, tietämyksensä ja luovuutensa avulla tuoden sinulle kauniin, puisen leluvalikoiman, joka tuo energiaa, tunteita ja jännitystä takaisin leikkeihin.

Olemme valmistaneet puisia leluja jo yli 30 vuoden ajan. Me välitämme syvästi planeetastamme ja sen vähenevistä resursseista. Käytämme vain Indonesian laillista kumipuuta, joka on kumiteollisuuden sivutuote.

Kumipuu on taloudellinen ja ympäristöystävällinen materiaali, ja Indonesian hallitus on sitoutunut uudelleen istuttamaan kumipuuviljelmät osana kasvavaa talouttaan. Lateksin tuotannosta tulee epätaloudellista, kun puut ovat saavuttaneet noin 25 vuoden iän. Ne on tuolloin perinteisesti kaadettu ja poltettu, mutta me otamme kyseiset puut, ja valmistamme niistä kauniita leluja. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi.

Vietämme tehtaalla joka vuosi keskimäärin 6-8 viikkoa toimittajiemme kanssa, jotta varmistamme eettisesti hyvän työympäristön. Toimittajamme työllistää 1600 paikallista työntekijää ja kouluttaa heidät käsityöläisiksi. Sitoudumme vakavasti eettiseen kauppaan, asiakaspalvelun standardeihin ja hyviin käytäntöihin koko toimitusketjussa.