Puumaja

75,80 

Varastossa

Mia ja Finn ovat parhaita ystäviäni. Me kaikki elämme Branksean saarella. Ja koska me kaikki rakastamme seikkailla yhdessä ja ratkaista mysteerejä, perustimme Branksean Seikkailuklubin.

Klubin jäsenenä oleminen on niin hauskaa. Kerronko sinulle salaisuuden puutalostamme? Se on hyvin erityinen paikka, koska se on itse asiassa klubimme päämaja! Haluaisitko tulla sisään?

Yksityiskohtia:

  • Irrotettava liukumäki
  • Salaovi lattiassa, jossa lähtee puiset köysitikkaat
  • Toimiva keinu
  • Aukeava sivuseinä
  • Värikäs katto
  • Näköalaparveke

Koko koottuna: H 480 x W 230 x D 360 mm.

Materiaali: Puu.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettava Lottie metsämaja värityskuva

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!