Ale!

Puinen nivelnalle 12kk

Alkuperäinen hinta oli: 24,00 €.Nykyinen hinta on: 16,00 €.

Varasto loppu

Tämä kaunis ja ympäristöystävällinen, puinen nalle on ergonomisesti suunniteltu pieneen käteen sopivaksi!
Nallella on liikkuvat jalat ja kädet, ja tällä lelulla leikkiminen rohkaisee tarttumista sekä hioo käden motorisia- ja hallintataitoja.

Vie tämä karhu kävelyretkelle, pitäkää vaikka tee-kestit yhdessä ja ota hänet sänkyyn mukaan yöksi. Tämä karhu sopii myös mainiosti vaikka tarinapussiin muiden hahmojen mukaan.

Materiaali: Eettisesti kestävästä kumipuusta valmistettu ja lapsille turvallisella vesipohjaisella värillä maalattu. Korvat luonnonkumia.
Koko: 6,4 x 5,3 x 12,5 cm.

Ikä: 12kk +

 

Plan Toys – Thaimaa

PlanToysin vastuullisesti kumipuusta valmistetut tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja täyttävät kansainväliset standardit niin turvallisuuden (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000) kuin ympäristöystävällisyytensä osalta. PlanToys on C02-neutraali yritys, joka hyödyntää kumipuuteollisuudelta jäävän puumateriaalin; kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia puut kierrätetään polttamisen sijaan.

Myrkytyksen sijaan puuaines käsitellään lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi. PlanToysin tuotteissa käytetyt värit ovat kasvivärejä ja vesipohjaisia musteita, minkä lisäksi käytetty liima on myrkytön (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) Näistä lopputuote on varmasti myrkytön eikä sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kierrätyspaperi, myrkyttömät luontoystävälliset musteet ja kierrätettävät materiaalit varmistavat että saat ekologisen tuotteesi myös vastuullisessa pakkauksessa. Jokaisessa tuotepakkauksessa on merkitty hiilijalanjälkitarralla tuotannosta aiheutuva kasvihuonepäästöjen määrä.