Puinen autolautta

94,00 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1000720 Osastot: , ,

Ohoi! Laiva näkyvissä.

Täältä tulee Pertti-kapteeni suuren autolauttansa kanssa. Hän kuljettaa mielellään matkustajia satamien välillä, tulivat he sitten autolla tai kävellen. Hän seisoo ruorissa ja painaa nappeja ohjatakseen rauhallisesti ja varovasti järven toiselle puolelle.

Aiden-lautta toimii vedyllä ja fantasiapolttokennoilla, joten se ei jätä saasteita veteen eikä ilmaan. Se on itse asiassa aika siistiä! Leluautot voivat ajaa sisään puisen lautan edestä ja takaa ramppeja pitkin. Magneetit pitävät rampit ylhäällä purjehduksen aikana. Jalankulkijat pääsevät helposti sisään veneen kyljessä olevasta liukuovesta. Ylä- ja alakerroksen välissä on pyöreä reikä, jonka avulla matkustajat pääsevät helposti alas autoihinsa. Ja jos lautta törmää kiveen vedessä, tilaa on tietysti kaikille pelastusveneessä!

Lelulautta kulkee pyörillä, mikä tekee siitä pehmeän ja helpon työntää matoilla ja lattioilla.Lautta ei ole tarkoitettu vesileikkeihin.

Sisältää: autolautan, kaksi autoa, kaksi matkustajaa, kapteenin, yhden rampin ja yhden pelastusveneen.

Koko: Pelastusvene: 14x6x4 cm. Ihmiset: 3,5×3,5×6,5 cm. Auto: 8,5x9x4 cm. Ramppi: 9×3,5×3,5 cm.

Materiaalit: Autolautta: vaneri. Auto, pelastusvene, ukkelit: Pyökki / Pyörät: Rauta, PP. Vesipohjainen värit. Puhdistus: Puhdista kostealla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. 

Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta.