Primo skootteri – Punainen

280,00 

Varastossa

No nyt kelpaa ajella! Tässä tulee upea punaisen Vespan näköinen käsintehty potkupyörä. Vintage-henkinen, klassinen ja tyylikäs pyörä kolmella renkaalla. Olemme saaneet muutaman punaisen pyörän varastoon.

PRIMO ride -lelut yhdistävät klassisen italialaisen muotoilun hienoimpaan käsityötaitoon, ja luovat ajattoman kyydin skootterilla taaperoille, 1–5-vuotiaille pojille ja tytöille sekä designin ystäville. Tämä punainen PRIMO Ride-On on tehty klassisen italialaisen Vespan mallista.

Runko on valmistettu massiivimetallilevyistä ja hitsattu käsin yhdeksästä yksittäisestä kappaleesta. Tämä takaa korkeimman laadun ja pitkäikäisyyden. Valmis runko on pulverimaalattu. Alumiiniverhoilu on asennettu jalkasuojan ympärille vakauden, suojan ja upean vintage-ilmeen takaamiseksi.

PRIMOn pyörät sisältävät kaksi metallivannetta, jotka on pulverimaalattu harmaalla, ja on koottu neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ruuvilla. Renkaat on tehty turvallisiksi pienille lapsille sileällä mustalla muovilla ja niissä on valkoinen sisärengas, joka luo aidon klassisen ilmeen. Pyörät pyörivät metalliakselille kiinnitetyillä muoviakseleilla.

Ohjaustanko, haarukka ja voimansiirto ovat käsin taivutettuja metalliputkia. Jokainen kappale on käsinhitsattu ja jauhemaalattu harmaalla. Kovapinnoitetut ulkopinnat suojaavat PRIMO leluja ulkoisilta elementeiltä. Kädensijat on valmistettu mustasta muovista ja niissä on 3D-tulostus Ambosstoys-logosta.

Pehmustettu istuin on päällystetty keinonahalla maksimaalisen mukavuuden ja retro-ilmeen saavuttamiseksi.

PRIMO on itseliikkuva. Tämä tarkoittaa, että “moottori” on ajaja itse! Tämä pitää taaperot ja 1-5-vuotiaat tytöt ja pojat erittäin aktiivisina, samalla kun se stimuloi motorisia ja koordinaatiotaitoja.

Tuotteen mitat: pituus 76 cm, leveys 30 cm, korkeus 43 cm (ohjaustanko) ja istuinkorkeus 32 cm. Tuotteen paino: 5,9 kg.

Max. sallittu paino: 20 kg (rajoitus johtuu jarrujen puutteesta, ei vakauden tai laadun vuoksi!).

American Specialty Toy Retailing Associationin ASTRA:n 2019 BEST TOY -palkinnon voittaja.

 

Suurin osa nykyään yleisesti käytetyistä leluista on valmistettu muovista ja kestävät vain yhden kauden, jos ollenkaan. Lapset ovat tottuneet näihin ominaisuuksiin ja mukauttavat käyttäytymistään siihen. Esineet rikkoutuvat helposti, ovat korjaamattomia ja siksi ne on hävitettävä. Lyhytikäinen, nopea ja arvoton luonnehtii monia tämän päivän leluja.

Nämä monien nykypäivän lelujen kestämättömät trendit ja intohimo klassisiin ajoneuvoihin saivat idean Ambosstoysista. Perustajilla oli visio luoda ajattomia leluja (kuten klassisia ajoneuvoja). Valmistukseen käytetään metallilevyjä, jotka kestävät eliniän.

“Amboss” tarkoittaa alasin saksaksi, joten Ambosstoys on synonyymi käsityölle, metallille ja pitkäikäisyydelle. Toisin sanoen Ambosstoysin missio on tarjota laadukkaita, mielekkäitä ja arvokkaita metallista valmistettuja leluja klassisessa ajattomassa muotoilussa. Ostat arvoa ostaessasi leluja Ambosstoysilta!

Ambosstoysin ensimmäinen tuote on nimeltään “PRIMO”, joka on klassisen italialaisen skootterin suunnittelussa ajettava lelu.