PlanToys “Banjolele”

39,95 

Varasto loppu

Kirkkaanvärinen Banjolele on hauska ja kestävä versio lasten leikkikitarasta.

Meiltä kysellään usein olisiko meillä myynnissä leikkikitaroita, mutta ne on aina olleet sen verran huonolaatuisia ja helposti rikki meneviä, että olemme jättäneet ne pois valikoimistamme.

Sitten löysimme tämän nerokkaan tuotteen!

Kitara on kokonaan kumipuuta ja kaikupohjan päällä on luonnonkuminen rumpukalvo, jonka toinen puoli on päällystetty puuvillalla.

Tämä on yksi markkinoiden harvoja malleja joka kestää rokkistaraleikit!

Soittimen kolmea kieltä voi itse virittää ja se onnistuu kolmea puista tappia pyörittämällä. Mekanismi on suunniteltu kestämään lasten käytössä ja kielten katkaisu on todella haastavaa. Jos kuitenkin kieli sattuu katkeamaan, on kaikki kolme kieltä vaihdettavissa.

Banjoleleä soitellessaan lapsi käyttää omaa luovuuttaan musiikin ja eri äänten luomiseen.

 

PlanToys on thaimaalainen yritys, joka innovatiivisesti ja vastuullisesti käyttää materiaalinaan kumipuuta, joka on lopettanut lateksin tuottamisen.  Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita. PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä.

VASTUULLISUUS MATERIAALEISSA

  • Kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia, se kaadetaan. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän materiaalin.
  • Myrkytyksen sijaan puuaines on käsitelty lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi.
  • PlanToys käyttää myrkytöntä liimaa (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) ja kaikki värit ovat kasvivärejä tai vesipohjaista myrkytöntä mustetta.
  • Laadukas ja kestävä PlanWood valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta oksiin saakka.
  • Katalogeissa ja muissa printtimateriaaleissa on käytetty kierrätyspaperia. Ekologisuus on huomioitu myös pakkausmateriaaleissa.

VASTUULLISUUS TUOTANNOSSA

  • Tuotannosta ylijäävä puuaines hyödynnetään biomassageneraattorissa, joka tuottaa sähköä koko tehtaalle sekä paikallisille kylille.
  • PlanToys on C02-neutraali yritys, joka on mm. istuttanut yli 9000 puuta (= hiilidioksidia 2,7milj. kg !)
  • Kaikki tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja ne täyttävät kansainväliset standardit  (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000)