PlanToys – Mehiläispeli

32,00 

Varasto loppu

PlanToysin hauska ja kaunis puinen mehiläispeli on monipuolinen lelu, joka opettaa esimerkiksi tunnistamaan värejä, lajittelua, laskemista sekä käden ja silmän koordinaatiota. Pienten pörriäisten asetteleminen kennoihin joko käsin tai pinsettien avulla tuo haastetta lapsen hienomotoriikalle. Kennot voi asetella usealla eri tavalla ja näin saada leikkiin lisää vaihtoehtoja ja haastetta lapsen kasvaessa.

PlanToysin vastuullisesti kumipuusta valmistetut tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja täyttävät kansainväliset standardit niin turvallisuuden (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000) kuin ympäristöystävällisyytensä osalta. PlanToys on C02-neutraali yritys, joka hyödyntää kumipuuteollisuudelta jäävän puumateriaalin; kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia puut kierrätetään polttamisen sijaan.

Myrkytyksen sijaan puuaines käsitellään lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi. PlanToysin tuotteissa käytetyt värit ovat kasvivärejä ja vesipohjaisia musteita, minkä lisäksi käytetty liima on myrkytön (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) Näistä lopputuote on varmasti myrkytön eikä sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kierrätyspaperi, myrkyttömät luontoystävälliset musteet ja kierrätettävät materiaalit varmistavat että saat ekologisen tuotteesi myös vastuullisessa pakkauksessa. Jokaisessa tuotepakkauksessa on merkitty hiilijalanjälkitarralla tuotannosta aiheutuva kasvihuonepäästöjen määrä.

Yhden pesän koko: 5.0 x 5.7 x 4.5 cm

Paino: 0.32 kg

Ikäsuositus: 3+ vuotta

Valmistettu Thaimaassa