Pikkuveli hammashiiri ja -rasia

32,50 

Varastossa

Mailegin Tooth Fairy Mouse, Little Brother in Matchbox on pieni aarre, joka tuo taikaa jokaisen lapsen huoneeseen. Tämä suloinen hiiri ei ole pelkkä leikkikaveri; se on lasten kallisarvoisten maitohampaiden vartija ja satuun liittyvien unelmien sanansaattaja. Lumoavat vaatteet ja pehmeät vuodevaatteet omassa pienessä tulitikkuaskissaan tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän hauskuutta ja mielikuvitusta. Jokaisen hiiren mukana tulee oma pieni hammasrasia, johon lapset voivat piilottaa kadonneet hampaansa odottaessaan hammaskeijun vierailua. Tämä viehättävä setti on käsintehty, mikä antaa jokaiselle hahmolle oman ainutlaatuisen persoonallisuutensa ja varmistaa, ettei kahta samanlaista ole.

Toiminnallisesti Hammaskeiju-hiiri ei ole vain nukkumaanmenoaikojen rauhoittaja, vaan myös väline, joka kannustaa luovaan leikkiin ja tarinankerrontaan. Lastenhuoneeseen tai leikkialueelle sijoitettuna se tuo mukanaan ripauksen taikaa ja seikkailua. Hiiri voidaan helposti integroida päivittäisiin leikkirutiineihin, sillä se seikkailee päivällä lukemattomia seikkailuja ja palaa yöllä takaisin tulitikkuaskiinsa. Yhdistä se muihin Mailegin hahmoihin ja sarjoihin ja luo lumoava universumi, joka innostaa tuntikausia mielikuvitusleikkeihin. Tämä setti ei ole pelkkä lelu, vaan kutsu universumiin, jossa lapsuuden mielikuvituksen taika elää.

Korkeus: rasia 15 cm.

Materiaali: Puuvilla/paperi/metalli. Täyte: Kierrätetty polyesteri /PE-pelletit.

Ikäsuositus: +3v

Vinkki: Tämä hiiri voi toki olla myös esimerkiksi “Unihiiri” eli eräänlainen “Nukkumatti” joka tuo apua nukkumaanmenoon liittyviin pulmiin ja tuo ainoastaan kauniita unia!