Piirrän tarinan Pikkuketusta -joulukalenteri

25,00 

Varasto loppu

Joulukalenteri sisältää 24 kuvitettua tarinakorttia. Joka päivä kuulet pienen tarinan kettuperheen joulunodotuksesta. Tarinat sisältävät helpot ohjeet, joilla aikuinen voi halutessaan kuvittaa sadun lapsen selkään ja muualle kehoon. Kuvittaminen tekee lukuhetkestä mukavan yhteisen hetken, jossa lapsi voi rauhoittua ja nauttia läsnäolosta.

Tarinakorttien toisella puolella on upea kuvitus, joka toimii myös kuvakalenterin tavoin. Kuva sisältää paljon yksityiskohtia, joiden tutkiminen on kiehtovaa. Jokaisessa kortissa on myös pieni kysymys, jota lapsi ja aikuinen voivat pohtia yhdessä tarinakortin kuvaa tutkien. Kysymykset johdattelevat joulun tunnelmaan ja ne herättelevät lasta miettimään millaisia tunteita ja ajatuksia tuleva joulu herättää.

Tarinakortit ovat kooltaan hieman postikortteja suurempia. Ne mahtuvat hyvin esimerkiksi joulusukkaan tai joulupostilaatikkoon. Joulukalenterikortin voi myös vaikka piilottaa ja etsiä vihjeiden, temppuratojen tai karttojen avulla. Vain mielikuvitus on rajana, millä tavalla tämän joulukalenterin luukut aukeavat!

Joulukalenteritarinan lukeminen on mukava yhteinen hetki aikuiselle ja lapselle. Joulukalenterin voi avata aamulla ennen päivän askareita tai halutessaan tarinan voi lukea myös esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa. Tai vaikka useampaan kertaan! Yhteinen lukuhetki luo yhteyden aikuisen ja lapsen välille ja auttaa sekä lasta että aikuista rauhoittumaan arjen keskellä.

Pikkukettu odottaa joulua yhtä kovasti kuin sinäkin. Tervetuloa mukaan odottamaan joulua Pikkuketun kanssa!

Kuvat ja tekstit: Elina Alvoittu & Tiina Kauppinen.