Palomiehen ja -naisen varustesetti

59,00 

Varasto loppu

Palomies on yksi suosikkiammateista kun kysytään klassinen “mikä sinusta tulee isona?” -kysymys. Tämä leikkisetti kutsuu lapsen tutustumaan oikean palomiehen päivittäisiin työtehtäviin. Setti sisältää säädetävän orgaanisesta puuvillasta valmistetun kypärän ja liivin lisäksi kaiken mitä tarvitset tulipalon sammuttamiseen. Alkusammutuksen saa hoidettua jauhesammuttimella, mutta suurempi palo vaatii vesiletkua. Megafonin avulla alueen evakoiminen käy ripeästi ja radiopuhelimella yhteydenpito on vaivatonta. Myös taskulampulle ja kirveelle voi olla tarvetta haastavissa olosuhteissa.

PlanToysin vastuullisesti kumipuusta valmistetut tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja täyttävät kansainväliset standardit niin turvallisuuden (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000) kuin ympäristöystävällisyytensä osalta. PlanToys on C02-neutraali yritys, joka hyödyntää kumipuuteollisuudelta jäävän puumateriaalin; kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia puut kierrätetään polttamisen sijaan.

Myrkytyksen sijaan puuaines käsitellään lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi. PlanToysin tuotteissa käytetyt värit ovat kasvivärejä ja vesipohjaisia musteita, minkä lisäksi käytetty liima on myrkytön (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) Näistä lopputuote on varmasti myrkytön eikä sisällä haitallisia kemikaaleja.

Kierrätyspaperi, myrkyttömät luontoystävälliset musteet ja kierrätettävät materiaalit varmistavat että saat ekologisen tuotteesi myös vastuullisessa pakkauksessa. Jokaisessa tuotepakkauksessa on merkitty hiilijalanjälkitarralla tuotannosta aiheutuva kasvihuonepäästöjen määrä.

Ikäsuositus: 3+ vuotta

Koko: 5 x 37.0 x 41.0 cm

Paino: 0,43 kg

Valmistettu Thaimaassa