Oppi&ilo – Mainiot aakkoset puuhakortit

19,50 

Varastossa

Iloa aakkosista! Eskari-ikäinen, 5-7-vuotias lapsi on innokas harjoittelemaan kirjaimia, tavuja ja tavaamaan ensimmäisiä sanoja! Esikouluikäinen lapsi on usein innokas näyttämään “Minä osaan!”. Oppi&ilo Mainiot aakkoset -puuhakortit on monipuolinen johdatus kohti lukutaitoa.

Mitkä sanat alkavat A-kirjaimella? Entä kuinka monta T-kirjainta löydät kuvasta?
Tutustutaan aakkosiin ja harjoitellaan kirjainmuotojen piirtämistä, kuulostellaan alkuäänteitä sekä harjoitellaan tavuja ja sanoja. Monipuoliset tehtävät kehittävät lapsen luku- ja kirjoitustaitoa. Kiinnostava puuha lisää keskittymis- ja havainnointikykyä, ja onnistumisen kokemus kannustaa uusien taitojen opetteluun.

Oppi&ilon puuhakortit sopivat sekä yksin että yhdessä tehtäviksi. Pyyhittävien korttien tehtävät voi tehdä monta kertaa, ja kortit voi jakaa useammalle lapselle tehtäväksi yhtä aikaa.
Iloa aakkosista!

“Kortit missä haettiin tietyllä kirjaimella alkavia asioita oli selkeästi suosituimmat. Myös tehtävät missä sanoihin lisättiin kirjaimia innosti selkeästi lasta. Tehtävissä tuli sopivasti harjoiteltua ja haettua sanoja ääneen kuin myös kirjoitusta. Lapsi sai selvästi onnistumisen tunnetta. Myös sokkelotehtävät olivat mieluisia edellä mainitusta syistä – ”Nää on kivoja!” ”Äiti kato mä osaan!” ”Minä onnistuin!” ”Minä tiesin!” Aakkoskortit jäävät meillä varmasti käyttöön!” (Puuharaati-kommentti).

“Meillä tämä on harvinaista, mutta korttien kanssa lapsi keskittyi korttien kirjoittamiseen niin, että ainoastaan välillä kysyi “mikä kirjain tämä on?” tai “mitä tässä tehdään?” (Puuharaati-kommentti).

Sisältää 50 kaksipuolista tehtäväkorttia ja pois pyyhittävän tussin.

Mitat: 11 x 16 x 3 cm.

Ikäsuositus: 5-7-vuotiaille.