Oh Flossy Natural huulikiiltosetti

17,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): FL030346 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tämä setti on pakollinen hankinta pienille, jotka rakastavat kiiltoa ja kimallusta! Helposti levitettävä huulikiille puristuu hellästi ulos tuubista – täydellinen pienille käsille!

Luonnollinen huulikiilto sopii täydellisesti kuivien, halkeilevien huulien rauhoittamiseen. Luonnolliset öljyt luovat suojan lapsesi huulille, suojaten ulkoisilta tekijöiltä ja säilyttäen elintärkeää kosteutta. Koska lasten iho voi olla herkempi kuin aikuisten, tämän huulikiillon luonnolliset ja orgaaniset ainesosat ovat hellävaraisempia iholle ja huulille ja vähentävät siksi ärsytystä.

Oh Flossy -meikkisarjan värit ovat makeita, värikkäitä, kimaltelevia ja suunniteltu tuntien hauskanpitoon, jota seuraa helppo poistaminen ilman kovaa hankausta tai kemikaaleja – käytä vain vettä!

Huulikiiltosetti sisältää kolme herkullista makua – mansikka, hattara ja viinirypäle – ja ovat käsintehtyjä Australiassa parhaista luonnollisista, vegaaniystävällisistä, biohajoavista ja myrkyttömistä ainesosista. Ainesosat valittiin niiden vähäallergeenisten ominaisuuksien perusteella, ja niissä on käytetty myös luonnollisia vahoja suojana, luoden huulikiiltoa lasten turvallisuutta ja mukavuutta ajatellen.

Huulikiilto on mukava käyttää. Siinä on pehmeä, kiiltävä pinta, jossa on kevyt kosketus veteen hajoavaa väriä, mikä takaa turvallisen, mielikuvituksellisen leikin ilman värin värjäytymisen riskiä. Ne sopivat täydellisesti lapsille, jotka yleensä kamppailevat tahmeiden liukkaiden tekstuurien kanssa.

Ei sisällä pähkinäöljyä.

Yksikään Oh Flossy tuote ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja, hajusteita, nanohiukkasia, ftalaatteja, öljyä (ja öljyn sivutuotteita), PEG:iä tai talkkia.

Iköäsuositus: +3v. Käytä aikuisen valvonnassa.