Mimmi lehmä -palapeli, 54 palaa

11,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 40940026 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Mimmi Lehmä -aiheinen palapeli, jossa on 54 palaa. Palapelin kuvassa seikkailee Mimmi Lehmä yhdessä ystävänsä Variksen kanssa. Valmiin palapelin koko on 42 x 29.7 cm. Rauhallisiin hetkiin palapelin äärellä, yksin tai lapsen seurassa. Valmiin palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen.

Mimmi on lehmä, joka haluaa tekemään kaikkea mitä ihmisetkin. Mimmin mielestä lehmänä olemisen ei pitäisi rajoittaa hänen elämäänsä, vaan se uskoo pystyvänsä ihan mihin vain. Varis on Mimmi Lehmän hyvä ystävä, ja yhdessä ne kokevat hauskoja seikkailuja ja kommelluksia. Nyt Mimmi Lehmä ja Varis ovat niityllä, ja Mimmi nikkaroi jotakin hyvin keskittyneenä. Varis istuu Mimmi Lehmän selässä, ja piirtää. On kesäpäivä parhaimmillaan!

Palapelin ääressä aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa, ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Palapelin palojen asettaminen oikeille paikoilleen sekä oikeiden palojen löytäminen on palkitsevaa sekä opettavaista. Peliko-palapeleissä yhdistyvät iloisen värikkäät kuva-aiheet sekä kotimainen tuotanto.

Koko: 24,5 x 18 x 3 cm.