Metsäneläimet ja teline

35,00 

Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kauniit käsinmaalatut puueläimet kauniissa säilytystelineessä.

Koko: Teline 25 x 20 cm, eläinten korkeus 3,5-7 cm .

Materiaali: Kumipuu.

Ikäsuositus: +3v.

 

TENDER LEAF TOYS – USA, INDONESIA

Kaikki tuotteemme on suunnitellut ihana suunnittelijamme Danielle, jonka jälkeen ne herättävät eloon hyvät ystävämme tehtaalla, jotka työntekijät ovat meille kuin oma perhe. Leluillamme on hauskaa leikkiä, mutta meidän on oltava myös varmoja, että ne ovat täysin turvallisia ja kestäviä. Kaikki lelumme täyttävät turvallisuusstandardit EN71, ASTM F963 ja AS / NZS ISO. Sitoudumme vakavasti eettiseen kauppaan, asiakaspalvelun standardeihin ja hyviin käytäntöihin koko toimitusketjussa.

Olemme hyviä luomaan pitkäikäisiä leluja. Teemme kovasti töitä vahvan brändin identiteetin ylläpitämiseksi ja pyrimme siihen, että toimimme niin hyvin kuin vaan on mahdollista.

Joka vuosi vietämme noin kaksi kuukautta työskentelemällä yhdessä upeiden toimittajamme, Indonesiassa sijaisevan Mentari Internationalin valmistajien kanssa. Heidän perheomistuksessa olevat valmistajat tukevat korkeatasoista opetusta, hyvinvoinnin ja kunnioituksen periaatteilla ja tarjoavat luotettavaa työtä sadoille paikallisille kyläläisille. Vierailumme aikana teemme yhdessä, syömme yhdessä ja valmistamme upeita leluja yhdessä.

Lelut tälle sukupolvelle, puut seuraavalle.
Olemme sitoutuneet suojelemaan Indonesian luonnonvaroja ja käytämme vain talteenotetun kumipuun kanssa, joka on lateksiteollisuuden sivutuote. Lisäksi jokaisen käyttämämme puun tilalle istutamme uuden. Meille on myönnetty ICTI Ethical Toy Program -sertifikaatti eettiselle ja kestävälle toimitusketjullemme.

Käsintehty tarkoittaa paljon
Raakapuusta aina valmiiseen tuotteeseen asti jokainen tuotantovaihe tapahtuu samassa perheomisteisessa tehtaassa. Kun kukin lelu on maalattu käsin, koottu ja tarkastettu, se kääritään paperiin ja pakataan kierrätettyyn pahviin.

Välitämme paljon siitä, että voimme olla niin kestäviä kauniille planeetallemme kuin voimme, ja olemme lähellä sitä tilannetta, että pystyisimme eliminoimaan kertakäyttöisen muovin kaikista pakkauksistamme.