Metalliset lasten puutarhatyökalut

12,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): J03182 Osastot: ,

Puutarhatyöt ovat mukavaa yhteistä tekemistä lasten kanssa. Omat puutarhatyökalut tekevät puutarhatöiden tekemisestä leikkiä! Janod Metalliset lasten puutarhatyökalut -setti sisältää suloiset puutarhatyökalut kauniissa väreissä. Metallinen lapio on omiaan istutustöihin. Metallisella puutarhaharavalla voi pehmentää ja haravoida maata. Työkalujen puisesta kahvasta on mukava pitää kiinni.

Lapsi oppii tärkeitä taitoja touhutessaan yhdessä vanhempiensa kanssa puutarhassa. Lapsi voi oppia ymmärtämään luonnon merkityksellisyyttä ja kiertokulkua. Yksi tärkeistä asioista, joita puutarhanhoito opettaa on kärsivällisyys: keväällä istutettua siementä pitää kastella ja hoitaa, jotta siitä voi nauttia kesän lopulla kauniin kukan tai vaikka naposteltavan herkun muodossa.

Ympäristöystävälliset arvot ja kunnioitus luontoa ympäristö kohtaan ovat asioita, joita lapsi omaksuu pienestä pitäen. Puutarhanhoito on mitä mainioin tapa opettaa lapselle näitä tärkeitä arvoja ja vastuullisuutta sekä hyvää käytöstä kestävää kehitystä silmällä pitäen.

Sisältö: metallinen lapio ja harava, varsi puuta
Lapion mitat: 21,5 x 6,5 x 3 cm
Haravan mitat: 15,5 x 7 x 3,5 cm
Pakkauksen mitat: 16,5 x 24 x 4,2 cm

Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille