Metallinen teesetti

39,95 

Varasto loppu

Hurmaava Janod Metallinen teesetti on kuin tehty iltapäiväteen nauttimiseen yhdessä nukkekavereiden kanssa. Tervetuloa teekutsuille lastenhuoneeseen!

Lastenhuoneeseen on katettu kello viiden iltapäivätee. Mukaan on kutsuttu suosikkinuket, pehmolelut ja mielikuvituskaverit sekä parhaat ystävät. Elegantti Janod Metallinen teesetti sisältää kaiken tarvittavan. Pakkauksessa on yhteensä 15 osaa: tarjotin, kannellinen teepannu, kupit ja lautaset neljälle hengelle, puiset pikkuleivät ja tarjoilulautanen.

Tämä lasten teeastiasto ilahduttaa pientä leikkijää ja se on suloinen lisä koti- ja keittiöleikkeihin.

ROOLILEIKIT KEHITTÄVÄT LAPSEN MIELIKUVITUSTA
Mitä pienempi lapsi, sitä enemmän hän ammentaa leikkinsä aiheet omasta arkiympäristöstään. Lapsi jäljittelee aikuisten toimintaa: siivoaa, laittaa ruokaa, hoitaa vauvaa, ruuvaa ja vasaroi. Näitä esine- ja roolileikkejä varten lapsella on hyvä olla oikeita kodin esineitä muistuttavia leluja kuten kattiloita, kahvi- tai teekuppeja, lautasia, siivousvälineitä, hella, ruokia, nukkeja ja työkaluja. Roolileikit kehittävät lapsen mielikuvitusta huikealla tavalla. Kaverin kanssa leikkiessä lapsi harjoittelee myös kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja.

Setissä 15 osaa: tarjotin, kannellinen teepannu, 4 kuppia, 4 lautasta, 4 puista keksiä ja tarjoilulautanen.
Teepannun mitat 13 x 8 x 8,5 cm

Ikäsuositus: 3-8-vuotiaille.