Metallinen lasten kastelukannu

19,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): J03191 Osastot: ,

Puutarhatyöt ovat mukavaa yhteistä tekemistä lasten kanssa. Janod Metallinen lasten kastelukannu soveltuu hyvin puutarhatöihin. Kastele kukat ja puutarhan kasvikset somalla kastelukannulla. Omat puutarhatyökalut tekevät puutarhatöiden tekemisestä leikkiä! Metallinen kastelukannu on kaunis ja kestävä. Mintun värisen kastelukannun kylkeä somistaa suloinen siili.

Lapsi oppii tärkeitä taitoja touhutessaan yhdessä vanhempiensa kanssa puutarhassa. Lapsi voi oppia ymmärtämään luonnon merkityksellisyyttä ja kiertokulkua. Yksi tärkeistä asioista, joita puutarhanhoito opettaa on kärsivällisyys: keväällä istutettua siementä pitää kastella ja hoitaa, jotta siitä voi nauttia kesän lopulla kauniin kukan tai vaikka naposteltavan herkun muodossa.

Ympäristöystävälliset arvot ja kunnioitus luontoa ympäristö kohtaan ovat asioita, joita lapsi omaksuu pienestä pitäen. Puutarhanhoito on mitä mainioin tapa opettaa lapselle näitä tärkeitä arvoja ja vastuullisuutta sekä hyvää käytöstä kestävää kehitystä silmällä pitäen.

Kastelukannussa on irrotettava sadesuutin.

Mitat: 28 x 10,5 x 20 cm

Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille