Mandala vesipisarat

22,50 

Varasto loppu

Tämä sarja sisältää 36 puista sadepisaraa, jotka on maalattu kolmella eri sinisen sävyllä.

Pienet sadepisarat muotoiset mandalan kappaleet ovat upea lisäys lelukokoelmaasi. Käytä osana leikkiä kertomaan sateesta, tee jokia, roiskeita tai mitä tahansa muuta veteen liittyvää. Nämä sadepisarat ovat ihania myös mandalan tekoon. Varmasti inspiroi kaikenlaista luovuutta, sekä herättää nuorten ja vanhempien mielikuvitusta.

Mandala on taiteenmuoto, jota voidaan käyttää tietoisuuden (mindfullness) lisäämiseen ja josta kaikki voivat nauttia. Luo pyöreä muoto, jossa on toistuvia kuvioita. Mandalakappaleita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muun taiteenmuotojen, kuten piirustuksen, luonnon esineiden, hiekan tai minkä tahansa haluamasi kanssa. Mandalan luominen on eräänlainen meditaatio ja ihana tapa lapsille keskittyä.

Koko: Jokainen tippa on 32 mm korkea. Mukana vahva kangaspussi hyvään säilytykseen.

Materiaali: PEFC-puu, värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla maaleilla. Puuosat on vahattu tai öljytty kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistettu Kataloniassa, Espanjassa.

Pesu: Pyyhi kostealla liinalla miedolla pesuaineella tai saippualla. Älä upota veteen.

Sopii 3-10 vuotiaille.

Grapat -lelut on suunniteltu rohkaisemaan luontaista leikkihalua jokaisessa lapsessa. Luonnollisista materiaaleista valmistetut yksinkertaistetut lelut antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä vapaasti ilman sääntöjä tai rakennetta, leikkiä löytämällä ja oppimalla. Suosikki Montessorin lelun ystävien keskuudessa, laskeminen, lajittelu ja avoin leikki.

Grapat -lelut huokuvat maan luonnon kauneutta, ja ne on valmistettu paikallisesti hankitusta kestävästä puusta ja viimeistelty vesipohjaisella väripetseillä, joka on turvallinen lapsille eikä rapise pois.