Mandala puut

23,00 

Varasto loppu

36 puun muotoista puista mandalapalaa, jotka on maalattu kolmeen eri vihreään sävyyn.

Luo metsä pienille maailmoille! Setillä voi luoda hauskoja ja kutsuvia lajittelu- ja laskupelejä, jotka auttavat lapsia kehittämään matematiikan taitoja. Opi laskemaan, lajittelemaan, jakamaan ja ketomaan hauskalla tavalla!

Tämä puinen lelusetti on visuaalinen apuväline kuvioiden havaitsemiseen ja aikataulukoiden oppimiseen. Luonnollinen, kestävä puinen lelusetti, joka kestää vuosia lapsesi mielikuvituksen ja taitojen kehittyessä.

Inspiroi kaikenlaiseen luovuuteen, sekä herättää nuorien ja vanhempienkin mielikuvitusta.

Mandala on taiteenmuoto, jota voidaan käyttää tietoisuuden (mindfullness) lisäämiseen ja josta kaikki voivat nauttia. Luo pyöreä muoto, jossa on toistuvia kuvioita. Mandalakappaleita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muun taiteenmuotojen, kuten piirustuksen, luonnon esineiden, hiekan tai minkä tahansa haluamasi kanssa. Mandalan luominen on eräänlainen meditaatio ja ihana tapa lapsille keskittyä.

Koko: Jokainen osa on 45 mm korkea. Mukana vahva kangaspussi hyvään säilytykseen.

Materiaali: PEFC-puu, värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla maaleilla. Puuosat on vahattu tai öljytty kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistettu Kataloniassa, Espanjassa.

Pesu: Pyyhi kostealla liinalla miedolla pesuaineella tai saippualla. Älä upota veteen.

Sopii 3-10 vuotiaille.

Grapat -lelut on suunniteltu rohkaisemaan luontaista leikkihalua jokaisessa lapsessa. Luonnollisista materiaaleista valmistetut yksinkertaistetut lelut antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä vapaasti ilman sääntöjä tai rakennetta, leikkiä löytämällä ja oppimalla. Suosikki Montessorin lelun ystävien keskuudessa, laskeminen, lajittelu ja avoin leikki.

Grapat -lelut huokuvat maan luonnon kauneutta, ja ne on valmistettu paikallisesti hankitusta kestävästä puusta ja viimeistelty vesipohjaisella väripetseillä, joka on turvallinen lapsille eikä rapise pois.