Mandala kukannuput

19,00 

Varastossa

Tämä sarja sisältää 36 puisen kukka terälehden muotoista mandalapalaa, jotka on maalattu kolmella punaisella ja vaaleanpunaisella sävyllä.

Grapat -mandalapalat pienien terälehtien muodossa tekevät hämmästyttävän lisäyksen leikkikokoelmaasi. Käytä koristamaan kukkainen niitty, tee kukkakimppu tai jopa vedenalainen maisema pienillä vaaleanpunaisilla kaloilla – anna mielikuvituksellisen lentää! Nuput ovat ihania myös mandala -valmistukseen, ja ne lisäävät taiteeseen luonnollisia kukka-elementtejä. Varmasti inspiroi kaikenlaista luovuutta, sekä herättää nuoria ja vanhempienkin mielikuvitusta.

Mandala on taiteenmuoto, jota voidaan käyttää tietoisuuden (mindfullness) lisäämiseen ja josta kaikki voivat nauttia. Luo pyöreä muoto, jossa on toistuvia kuvioita. Mandalakappaleita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muun taiteenmuotojen, kuten piirustuksen, luonnon esineiden, hiekan tai minkä tahansa haluamasi kanssa. Mandalan luominen on eräänlainen meditaatio ja ihana tapa lapsille keskittyä.

Koko: Jokainen osa on 35 mm korkea. Mukana vahva kangaspussi hyvään säilytykseen.

Materiaali: PEFC-puu, värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla maaleilla. Puuosat on vahattu tai öljytty kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistettu Kataloniassa, Espanjassa.

Pesu: Pyyhi kostealla liinalla miedolla pesuaineella tai saippualla. Älä upota veteen.

Sopii 3-10 vuotiaille.

Grapat -lelut on suunniteltu rohkaisemaan luontaista leikkihalua jokaisessa lapsessa. Luonnollisista materiaaleista valmistetut yksinkertaistetut lelut antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä vapaasti ilman sääntöjä tai rakennetta, leikkiä löytämällä ja oppimalla. Suosikki Montessorin lelun ystävien keskuudessa, laskeminen, lajittelu ja avoin leikki.

Grapat -lelut huokuvat maan luonnon kauneutta, ja ne on valmistettu paikallisesti hankitusta kestävästä puusta ja viimeistelty vesipohjaisella väripetseillä, joka on turvallinen lapsille eikä rapise pois.