Maissiaskartelu

15,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PM160024 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Luoviin leikkeihin luonnonmukaisesti! Askartelumaissit 350 kpl on monipuolinen askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin.  Kostuta ja kiinnitä maisseja paperiin tai kartonkiin ja luo kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Samaan tapaan maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita!

Rakenna merirosvolaiva, viidakko eläimineen tai prinsessa ja ratsu! Vain mielikuvitus on rajana. Maisseja on helppo leikata veitsellä ja muotoilla käsin puristamalla. Näin maisseista voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia luomuksia. Maissiaskartelu on helppoa ja hauskaa!

Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100%:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia.

Sisältö: 350 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja sekä kostutustyyny (huopakangasta).
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.