Magneettipuuha Leikitään kirjaimilla (5-8v)

24,90 

Varasto loppu

Oppi&ilo Magneettipuuha Leikitään kirjaimilla on vetovoimainen puuhapaketti täynnä kirjain- ja sanatehtäviä!

Leikitään kirjaimilla ja opitaan leikkien luku- ja kirjoitustaidon alkeita, yksin tai yhdessä! Iloinen magneettipuuha johdattaa kirjainten ja sanojen maailmaan. Monipuolisissa tehtävissä yhdistetään riimipareja, tunnistetaan äänteitä ja kuljetaan kirjainreittejä.

Tehtävät etenevät loogisesti taitojen karttuessa: kirjaimista tavuihin ja tavuista kokonaisiksi sanoiksi. Haastavimmissa tehtävissä muodostetaan kokonaisia sanoja ja ratkotaan puuttuvia kirjaimia ristikoista. Leikkiä voi yksin tai yhdessä! Kestävillä magneeteilla voi kehittää lukemattoman määrän omia kirjain- ja sanapuuhia, joten iloa riittää pitkäksi aikaa.​

Säilytyslaatikon kansi avautuu kätevästi puuhatauluksi, johon magneetit voi kiinnittää. Pakkauksessa on magneettikirjaimia, sana- ja kuvamagneetteja, 20 kaksipuolista tehtäväkorttia sekä ohje- ja ideavihko magneettipuuhan käyttöön.

Oppi&ilo Magneettipuuha Leikitään kirjaimilla on mainio puuhapakkaus lukemaan ja kirjoittamaan opettelevalle viskarille, eskarilaiselle tai koululaiselle!

Pakkauksen mitat: 20,5 x 26,5 x 4 cm.

Ikäsuositus: 5-8 -vuotiaille.