Magneettikirja – Vuodenajat

24,90 

Varasto loppu

Magneettikirja vuodenajat on ihastuttava ja kehittävä lelu leikki-ikäiselle. Yhdistelemällä magneettiosia voit luoda saman maiseman neljänä eri vuodenaikana! Mikä muuttuu, kun syksy vaihtuu talveksi ja kevät kesäksi? Magneettikirjan mukana tulee 4 mallikorttia ja 115 magneettiosaa.

Magneettikirjan kansi avautuu leikkialustaksi. Kannen puistomaisema muuttuu vuodenaikojen mukaan. Keväällä puun kukat kukkivat. Kesällä poimitaan runsas sato. Syksyllä lehdet kellastuvat ja talvella hedelmäpuu saa paksun lumipeitteen. Mikä muu muuttuu vuodenajan vaihtuessa? Mielenkiintoisen magneettikirjan parissa lapsen hahmotus- ja päättelykyky saavat hyvää harjoitusta.

Vinkki vanhemmille: Tee hassuja yhdistelmiä ja anna lapsen päätellä mikä kuvassa on väärin.

MAGNEETTIKIRJA ON MONIPUOLINEN JA KEHITTÄVÄ LELU

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirja harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja sekä keskittymis- ja hahmottamiskykyä. Magneettikirjojen kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle. Magneettikirja on oiva vaihtoehto perinteiselle palapelille ja myös mieluisa synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle.

Magneettikirja tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät visusti tallessa kirjan sisällä.

Monipuolinen magneettikirja on hauska synttärilahja!

Sisältö: 8 mallikorttia ja 72 erilaista magneettiosaa (9 per eläin)
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm
Ekologisuus: pakkauksessa ei ole käytetty ylimääräistä muovimateriaalia

Ikäsuositus: 3-8 -vuotiaille