Magneettikirja – Satuhahmot

24,90 

Varastossa

Janod Magneettikirja satuhahmot on ihastuttava ja kehittävä lelu leikki-ikäiselle. Yhdistelemällä magneettiosia voit luoda saduista tuttuja hahmoja: Punahilkan, suden, Saapasjalkakissan ja monta muuta! Magneettikirjan mukana tulee 10 mallikorttia ja 30 magneettiosaa, joista voi muodostaa mallikorttien 10 hahmoa.

MAGNEETTIKIRJAN TUTUT SATUHAHMOT
Janod Magneettikirja satuhahmot on luova ja hauska suosikkilelu leikki-ikäisille lapsille. Katso mallia korteista ja luo 10 tuttua satuhahmoa magneettiosia yhdistämällä. Magneettikirjan kansi avautuu leikkialustaksi. Kannen metsämaisema toimii leikin taustana. Mielikuvitusleikissä seikkailee tarinoista tutut hahmot: Punahilkka, susi, Saapasjalkakissa, merenneito, prinssi ja prinsessa, Lumikki, noita, tonttu sekä keiju. Jokainen hahmo muodostuu kolmesta palasta. Voit yhdistellä osia myös ristiin ja luoda omia mielikuvitushahmoja.

MAGNEETTIKIRJA ON MONIPUOLINEN JA KEHITTÄVÄ LELU

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirja harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja sekä keskittymis- ja hahmottamiskykyä. Magneettikirjojen kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle. Magneettikirja on oiva vaihtoehto perinteiselle palapelille ja myös mieluisa synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle.

Janod Magneettikirja tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät visusti tallessa kirjan sisällä.

Sisältö: 10 mallikorttia ja 30 erilaista magneettiosaa
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm
Ekologisuus: pakkauksessa ei ole käytetty ylimääräistä muovimateriaalia

Ikäsuositus: 3-8 -vuotiaille