Magneettikirja – Roolileikit

24,90 

Varastossa

Yhdistele vaatteita ja asusteita luodaksesi erilaisia rooliasuja pojan ylle. Janod Magneettikirja roolileikki sisältää 36 magneettista osaa sekä 8 mallikorttia.

Janod Magneettikirja roolileikki on monipuolinen lelu leikki-ikäiselle. Se on kuin moderni versio paperinukeista. Yhdistele magneettiosia luodaksesi erilaisia rooliasukokonaisuuksia pojan ylle. Miten pukeutuu merirosvo? Entä ritari tai rokkitähti? Voit katsoa mallia kahdeksan erilaisen asun yhdistämiseen mallikorteista tai yhdistellä vaatteita ja asusteita mielesi mukaan.

MAGNEETTIKIRJA ON MONIPUOLINEN JA KEHITTÄVÄ LELU

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirja harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja sekä keskittymis- ja hahmottamiskykyä. Magneettikirjojen kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle. Magneettikirja on oiva vaihtoehto perinteiselle palapelille ja myös mieluisa synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle.

Magneettikirja tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät visusti tallessa kirjan sisällä.

Monipuolinen magneettikirja on hauska synttärilahja!

Sisältö: 8 mallikorttia ja 72 erilaista magneettiosaa (9 per eläin)
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm
Ekologisuus: pakkauksessa ei ole käytetty ylimääräistä muovimateriaalia

Ikäsuositus: 3-8 -vuotiaille