Magneettikirja – Prinsessat

24,90 

Varastossa

Janod Magneettikirja prinsessat on ihastuttava ja kehittävä lelu leikki-ikäiselle. Yhdistelemällä magneettiosia voit luoda sadunomaisia prinsessoja. Magneettikirjan mukana tulee 7 mallikorttia ja jopa 55 magneettiosaa, joista voi muodostaa mallikorttien 7 erilaista prinsessaa.

MAGNEETTIKIRJAN IHASTUTTAVAT PRINSESSAT
Janod Magneettikirja prinsessat on luova ja hauska suosikkilelu leikki-ikäisille lapsille. Katso mallia korteista ja luo 7 kaunista prinsessaa magneettiosia yhdistämällä. Magneettikirjan kansi avautuu leikkialustaksi. Kannen maisema toimii leikin taustana. Linnan pihapiirissä seikkailee toinen toistaan ihanampia prinsessoja eläinystävineen. Yhdistele osia mallikorttien mukaan tai omaa mielikuvitustasi käyttäen.

MAGNEETTIKIRJA ON MONIPUOLINEN JA KEHITTÄVÄ LELU

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirja harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja sekä keskittymis- ja hahmottamiskykyä. Magneettikirjojen kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle. Magneettikirja on oiva vaihtoehto perinteiselle palapelille ja myös mieluisa synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle.

Janod Magneettikirja tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät visusti tallessa kirjan sisällä.

Sisältö: 7 mallikorttia ja 55 erilaista magneettiosaa
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm
Ekologisuus: pakkauksessa ei ole käytetty ylimääräistä muovimateriaalia

Ikäsuositus: 3-8 -vuotiaille