Magneettikirja – Hauskat naamat ja ilmeet

24,90 

Varasto loppu

Mitenkäs suu nyt pannaan? Yhdistele magneettiosia luodaksesi erilaisia hahmoja.

Magneettinen naamakirja on yksi myydyimmistä tuotteistamme. Magneettikirjojen sarja sisältää kaksi hassunhauskaa naamakirjaa: naamakirja pojat ja naamakirja tytöt! Yhdistele magneettiosia luodaksesi erilaisia hahmoja. Magneettinen naamakirja tytöt sisältää jopa 55 magneettista osaa sekä 10 mallikorttia.

Hassut naamat naurattavat ja viihdyttävät lasta pitkään! Osaatko tehdä kortin kuvaa vastaavat kasvot vai yhdisteletkö osia mieluummin mielikuvitusta käyttäen? Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirjojen avulla mm. keskittymiskyky ja hahmottaminen kehittyvät. Magneettikirjat ovat kivaa ja kehittävää tekemistä vilkkaalle leikki-ikäiselle lapselle. Magneettikirja on hyvä vaihtoehto myös perinteiselle palapelille ja mainio synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle.

Magneettikirja ihastuttaa monipuolisuudellaan. Katso mallia korteista ja tee 10 hassua naamaa aurinkolaseineen ja hattuineen tai yhdistele asusteita ja kasvojen osia omaa mielikuvitustasi käyttäen! Magneettikirja on ihana ja ainutlaatuinen lahja leikki-ikäiselle. Magneettikirjan kanssa leikkiessä mm. hahmottamiskyky ja keskittyminen kehittyvät.

Magneettikirja on kätevä ottaa mukaan myös matkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät tallessa kirjan sisällä. Magneettikirja tarjoaa kehittävää matkatekemistä vaikka lentokoneeseen tai mökkireissulle.

Sisältö: 10 mallikorttia ja 55 erilaista magneettiosaa.
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm.

Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.