Ale!

Maatuska purulelu, silikoni

10,00 

Varasto loppu

Maatuska silikoni-purulelu on suunniteltu lohduttamaan vauvaasi koko hampaiden kasvun ajan.

Ominaisuudet:

  • 100% silikonista tehty, voidaan säilyttää jääkaapissa. Jäähdytettynä rauhoittaa kipeitä ikeniä
  • Ergonominen muotoilu helpottaa vauvan kiinnipitämistä
  • Hento ruusun maku stimuloi vauvan makuhermoja ja tutustuttaa vauvaa myöhemmän ajan hampaiden harjaamisen makuun
  • Voidaan puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella tai astianpesukoneessa tai sterilointilaitteessa
  • BPA vapaa

 

Rosa & Bo – Iso-Britannia

Rosa & Bo on perustanut sairaanhoitaja, seniorikätilö ja kahden lapsen äiti Laura Mudie vuonna 2016. Yritys on palkittu monesti ja se on brändi, johon vanhemmat voivat luottaa.

“Rakastan työtäni. Rakastan mahdollisuutta tarjota vanhemmille turvallisimpia leikki- ja nukuttamisratkaisuja arvokkaille lapsilleen, ja olen erittäin motivoitunut kasvattamaan Rosa & Bo -mallistoa eteenpäin.”
– Laura Mudie, Rosa & Bo:n perustaja ja johtaja

Rosa & Bo kehitettiin selkeästä ymmärryksestä varhaislapsuuden kognitiivisesta kehityksestä, ja oman kokemuksen tuomasta arvostuksesta lelujen turvallisuuden perustavanlaatuisesta merkityksestä.

Ainutlaatuisen kokemuksensa ja taitojensa avulla Laura on suunnitellut malliston, joka on täynnä luonnetta ja joka on muotoiltu huolellisesti.

Jokainen Rosa & Bo-kokoelman tuotteen kehityksessä on mukana asiantuntijan tietoa raskaudesta, synnytyksestä ja muustakin, sekä parhaan mahdollisen kokemuksen muodossa – olla itse vanhempi.

Rosa ja hänen lemmikkipupunsa Bo uskovat, että arvokkaasta varhaislapsuudesta pitää juhlia, olemalla läsnä hetkessä ja nauttien pienistä asioista. Ensimmäisestä yösyöttämisestä aina ensimmäiseen hymyyn, ensimmäiseen sanasta ensimmäiseen askeleeseen. Kun pidät lapsesi sylissäsi ensimmäistä kertaa, tiedät, että hän tulee omistamaan sydämesi koko elämän ajan.

Juuri tämä innostaa Rosa & Bo:a luomaan uusia tuotteita, etsimään parhaita materiaaleja ja täydentämään jokaista luomustaan korkeimpien standardien mukaisesti.