Luontokuvaaja Mia / Lottie-sarja

24,00 

Varastossa

“Linnuista ja perhosista kaikenlaisiin kummallisiin ryömiviin ötököihin asti – minä olen kiinnostunut kaikenlaisista eläimistä! Minne vaan menenkin, kamera on aina mukanani. Koska kuka tietää, milloin – tai missä – loistava valokuvausmahdollisuus tulee eteen? Toivottavasti muutkin  lapset innostuvat luontokuvauksesta! ” -Mia

Mia on pukeutunut punaiseen sadetakkiin, leppäkerttuaiheiseen T-paitaan ja farkkuihin. Hänellä on myös laukku, sininen hattu ja punaiset pilkulliset kumisaappaat. Pektissa on mukana Mian kamera ja Branksea School News -lehti.

Mia on osa “ToyLikeMe” -yhteistyötä ja hänellä on kuulolaite korvassa. “ToyLikeMe on voittoa tavoittelematon, taiteen ja leikin järjestö, joka kannustaa lasten kanssa keskustelua vammaisuudesta. He suosittelevat vammaisuuden edustamista leluissa parantaakseen lasten itseluottamusta ja kasvattaakseen avarakatseisuutta.

Materiaali: Vinyyli ja kangas

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettava Lottie paperinuket

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!