Luonnonkuminen panda

12,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ekole3447 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Panda, johon on helppo tarttua ja kiva purra. Panda on pehmeä ja rengas kova, mikä luo mukavan kontrastin ja sopii erilaisiin tarpeisiin. Jos suussa kutittaa hampaiden puhjetessa, on hyvä että purulelu on välillä kovaa, välillä pehmeää.

Valmistettu ilmastoystävällisestä materiaalista luonnonkumista. Se on erittäin hyvä vaihtoehto ongelmalliselle muoville, josta monet markkinoilla olevat purulelut on valmistettu.

Tämä lelu on täysin vapaa kaikista bisfenoleista, ftalaateista, torjunta-aineista, palonestoaineista, tuoksuista ja makuaineista, säilöntäaineista ja liuottimista.

Koko: 11 cm.

Materiaali: luonnonkumi, käsinmaalattu myrkyttömällä maalilla. Luonnonkumi on hieman joustavampi kuin muovi ja “antaa periksi” enemmän, kun lapsi puree sitä. Edes terävät uudet hampaat eivät voi rikkoa luonnonkumieläintä. Tuote ei myöskään sisällä muovin sisältämiä pehmittimiä (kuten ftalaatteja), jotka voivat olla myrkyllisiä. Luonnonkumilelumme ovat erityisesti kontrolloituja, jotta nitrosoamiineja ja nitrosoituvia aineita, joita voi syntyä valmistusprosessin aikana, ei ole lopputuotteessa. Se tarkoittaa myös, että lateksiallergian riski on minimoitu. Luonnonkumia ei saa säilyttää suorassa auringonpaisteessa, eikä se saa joutua kosketuksiin tupakansavun kanssa, sillä nitrosamiinit voivat kehittyä. Luonnonkumi on luonnonmateriaali ja jos lelustasi tulee kova tai tahmea, on aika sanoa hyvästit sille. Kylpyleluista, joissa on reikä, on hyvä suihkuttaa vesi pois, kun olet lopettanut kylvyn.

Suunniteltu Espanjassa, käsintehty Marokossa.

Ikässuositus: +0.