Lottie, Ole kiltti

29,00 

Varastossa

Tiedämme, että kun lapset löytävät toisensa kaikesta loistavasta, sydäntä lämmittävästä ja elämää vahvistavasta monimuotoisuudestaan, heidän empatiansa ja ymmärryksensä kehittyy ja lisääntyy – ja kiusaamisesta tulee osa menneisyyttä.

Lelut, jotka kannustavat vapaaseen leikkiin, auttavat lapsia oppimaan lisää itsestään, ystävistään ja heitä ympäröivästä maailmasta.

Paketissa:

  • Erittäin söpö farkkumekko
  • Raidallinen paita, jossa “Be Kind” painatus
  • Caprihousut ja kengät

Materiaali: Vinyyli ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettava Lottie Be Kind värityskuva

Lataa tästä tulostettava Lottie Be Kind kirjanmerkki

Lataa tästä tulostettava Lottie Be Kind ovimerkki

Lataa tästä tulostettava Lottie paperinuket

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Niiden pituus perustuu noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia.

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015.

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse.