Lottie – Neljä vuodenaikaa asusetti

55,00 

Varasto loppu

Lottie Doll rakastaa olla trendikäs kaikkina vuodenaikoina! Tässä eksklusiivisessa neljän vuodenajan Lottie Doll -vaatteiden monipakkauksessa pienet fashionistat voivat vaatettaa Lottie-nukkejaan eri vuodenaikoina.

Kevääksi Lottie käyttää mielellään farkkuliiviä ja ruskeita saappaita. Lottiella on kesällä söpö hattu, raidallinen mekko ja kansikengät, jotka estävät häntä liukastumasta laiturilla. Kun lehdet alkavat muuttua oransseiksi, Lottie käyttää puseroa ja vihreitä sukkahousuja. Talven saapuessa hän on valmis joulujuhliin lumessa kiiltävän hopeanväristen kenkiensä ja punaisen mekkonsa kanssa.

Vuodenajasta riippumatta Lottie Doll on valmis seikkailuun muodikkaassa suosikkiasussaan. Toimitetaan pakattuna 100% kierrätettävässä pakkauksessa joka on painettu kestävällä soijamusteella.  Lottie-nuket myydään erikseen.

Lottie Doll 4 Seasons sisältää:

  • Kevätasu: Denim-liivi, keltasininen puuvillamekko, ruskeat flokkisaappaat, kukkanauha
  • Kesäasu: Valkoinen ja laivastonsininen raidallinen puuvillamekko, jossa toppaprintti, kansikengät, hattu laivastonrusetilla
  • Syksyinen asu: Sinappipusero valkoisella kaula-aukolla, viininpunainen vakosamettihame, oliivinvihreät sukkahousut ja ruskeat flokkisaappaat
  • Talviasu: punainen mekko samettirusetilla, valkoiset sukkahousut, hopeiset Mary Jane -kengät, 2 punaista kukkanauhaa

Ikäsuositus: 3 – 12v.

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!