Leivontatarvikkeet

39,80 

Varastossa

Syötävän suloinen Janod Leivontaleikki sisältää kaikki mitä tarvitaan hauskoihin leivontaleikkeihin! Taikinakulhoon punnitaan sokeria ja jauhoja. Rikotaan joukkoon kananmuna ja lorautetaan päälle maitoa. Sekaan vielä suklaata ja sitten vispataan. Taikinasta kaulitaan levy ja tehdään muotilla suloisia eläinhahmon muotoisia pikkuleipiä. Tämä lasten leikkileivontasetti ilahduttaa pientä leipuria ja se on suloinen lisä koti- ja keittiöleikkeihin.

Taikinakulho, muotit ja vispilä ovat terästä. Taikinalevy on paksua huopaa ja jauhopussi puuvillakankainen. Sokerirasia on kartonkia ja muut setin osat puuta.

Tarjoilulautasen mitat: 12 x 12 x 0,5 cm
Pakkauksen mitat: 24 x 22 x 12 cm
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille

Keittiöleikit kehittävät lapsen mielikuvitusta

Mitä pienempi lapsi, sitä enemmän hän ammentaa leikkiinsä aiheita omasta arkiympäristöstään. Lapsi jäljittelee mielellään aikuisten toimintaa: siivoaa, laittaa ruokaa, käy töissä ja hoitaa kotia tai vaikka vauvaa. Roolileikkejä varten lapsella on hyvä olla oikeita kodin esineitä muistuttavia leluja kuten kattiloita, kahvi- tai teekuppeja, lautasia, siivousvälineitä, hella, ruokia, nukkeja ja työkaluja. Roolileikit kehittävät lapsen mielikuvitusta huikealla tavalla. Kaverin kanssa leikkiessä lapsi harjoittelee myös kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja.