Lajittelulaatikko

53,00 

Varastossa

Puinen lajittelualusta, jossa 20 erikokoista lokeroa joihin voit lajitella kaikki arvokkaimmat esineesi.

Täydellinen tilaratkaisu riippumatta siitä, käytätkö sitä kivien, höyhenten ja männynkäpyjen erottamiseen ja ihailuun tai erilaisten Grapatin irto-osien lajitteluun ja laskemiseen. Järjestäminen on hyvä hiljaiseen ja rauhalliseen leikkihetkeen, harjoittaen samalla visuaalista erottelua, hienomotorisia taitoja, laskemista, lajittelua ja paljon muuta.

Koko: 44 x 29.5 x 4.5 cm.

Materiaali: PEFC-puu, värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla maaleilla. Puuosat on vahattu tai öljytty kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistettu Kataloniassa, Espanjassa.

Pesu: Pyyhi kostealla liinalla miedolla pesuaineella tai saippualla. Älä upota veteen.

Sopii 3-10 vuotiaille.

Grapat -lelut on suunniteltu rohkaisemaan luontaista leikkihalua jokaisessa lapsessa. Luonnollisista materiaaleista valmistetut yksinkertaistetut lelut antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä vapaasti ilman sääntöjä tai rakennetta, leikkiä löytämällä ja oppimalla. Suosikki Montessorin lelun ystävien keskuudessa, laskeminen, lajittelu ja avoin leikki.

Grapat -lelut huokuvat maan luonnon kauneutta, ja ne on valmistettu paikallisesti hankitusta kestävästä puusta ja viimeistelty vesipohjaisella väripetseillä, joka on turvallinen lapsille eikä rapise pois.