Koululainen Lottie

24,00 

Varasto loppu

Lottie ei osaa päättää, mikä on parasta koulussa – nähdä kavereita, oppia uusia asioita vai tavata uuden opettajansa, neiti Fionan! Opettaja rohkaisee Lottia ja hänen luokkatovereitaan tekemään yhteistyötä ja tekemään parhaansa, sekä muistuttaa heitä siitä, että on hyvä pyytää myös apua. Lottie on päättänyt seuraavaksi oppia kertotaulut ulkoa!

Paketti sisältää:

  • Sininen henkselimekko
  • Valkoinen paita
  • Rusetti
  • Sukat
  • Mary Jane -kengät
  • Silmälasit
  • Raidallinen punavalkoinen kouluhuivi
  • Söpö kissateemainen koululaukku
  • 10 erityistä keräilykorttia, joissa on tyttöjen johtamisvinkkejä

Koulutyttö-Lottie on tehty yhteistyössä yhdysvaltalaisen, voittoa tavoittelemattoman järjestön Girls Leadership Institutin kanssa.

GLI tarjoaa leirejä ja työpajoja, jotka on suunniteltu opettamaan tytöille, kouluttajille ja vanhemmille emotionaalista älykkyyttä, sekä terveiden suhteiden ja itsevarman itsensäilmaisun ydinkäytäntöjä.

GLI on tehnyt sisällön paketissa mukana tuleville kymmenelle keräilykortille, joissa on johtamisvinkkejä tytöille.

Materiaali: Vinyyli ja kangas

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettava Lottie paperinuket

Lataa tästä tulostettava Lottie koululainen värityskuva

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!