Koiranulkoiluttaja Lottie

24,00 

Varastossa

Lottie rakastaa syksyä. Varsinkin puiden lehtien vaihtuvia värejä!

Lottie on kääriytynyt lämpimään kodikkaaseen puputakkiinsa, suloiseen kettupuseroon, saappaisiin ja farkkuihin. Hän tutustuu kaupungin puistoihin uuden koiransa kanssa. Yhdessä he juoksevat läpi syksyisten lehtikasojen!

Materiaali: Vinyyli ja kangas

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettavaksi Lottie paperinuket

Lataa tästä tulostettavaksi Lottie värityskuva

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille (science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!