Kirjain/numeropalikat – Muumikuvat (16 palaa)

24,00 

Varastossa

Puinen palikkasarja on kestävä ja kehittävä lelu monenikäisille leikkijöille!

Palikoita voi käyttää monella tavalla: tornien tekoon, rakenteluun, logiikkaleikkeihin sekä lukutaidon ja matematiikan oppimiseen. Jo palikan kädessä pitäminen kehittää vauvalla pinsettiotetta ja tornien tekeminen silmä-käsi -koordinaatiota.

Palikoissa on kirjaimia, numeroita, laskumerkit ja kuvia vanhoista Muumikirjoista. Palikoissa on kaikki suomen kielen aakkoset. Taulukosta näet kirjainten määrät. Aakkosten määrät ovat suomen kielen aakkosten yleisyyden mukaiset. Suomen kielessä yleisempiä kirjaimia on palikoissa enemmän, mm. a:ta ja o:ta 6, e:tä 5 kpl. Värit ovat turvalliset lapsille.

Valmistettu männystä eli palikat ovat kevyitä. Kulmat ja kantit on hyvin hiottuja eli ei teräviä kulmia.

Pussissa on mukana leikkiohjevihkonen, jossa on paljon esimerkkejä, miten palikoita voi käyttää monipuolisesti. Leikkiohjevihkon on tarkistanut lastentarhanopettaja-päiväkodin johtaja. Leikkiohjevihkon tiedot vastaavat suomen kielen oppimisen/opettamisen menetelmiä Suomessa tällä hetkellä. Leikkivihkon vinkit on esitetty vaikeusasteittain ja niitä on eri ikäisille muistitehtävistä ja logiikkaleikeistä aina matematiikkatehtäviin saakka.

Kivoja leikkejä markkinoiden parhaiden palikoiden kanssa!

Materiaali: Mänty.

Palikkapussi sisältää 16 palikkaa.

Palikan koko 4 x 4 x 4 cm ja se soveltuu leikittävyydeltään vauvasta vaariin.

Ikäsuositus: Kaikenikäisille.