Kikadu vaunulelu, minimobile

18,50 

Varastossa

Luomukankainen minimobile jossa yksisarvinen ja pilvi. Kiinnitä mobile vaikka rattaisiin, sitteriin tai sänkyyn.

Helisee ja rapisee hennosti.

Koko: 25 x 9cm

Pesu 30 asteessa

Ikäsuositus: 0 +

 

 

KIKADU – SAKSA / SRI LANKA

Kestävä kehitys: Kikadun tuotannossa toimimme ihmisten, eläinten ja ympäristön kanssa yhteistyössä. Tämä on oma panoksemme parempaan maailmaan. Haluamme kuluttaa vähemmän resursseja ja kasvattaa takaisin sen minkä käytämme. Kierrätämme myös jäännösmateriaalimme.

Reilu kauppa: Vaikka voisimme tuottaa tuotteemme missä vaan, valitsimme tarkoituksella tämän yhden tehtaan Sri Lankassa ja saimme heistä Kikadun kumppanin. Tällä tavalla voimme luoda parhaan mahdollisen läpinäkyvyyden ja valmistaa leluja, jotka ovat hauskoja ja valmistettu oikeudenmukaisesti.

Maksamme työntekijöillemme Sri Lankassa noin 3,5-4 kertaa yli minimipalkan ja tarjoamme perheystävällisiä työaikoja. Tarjoamme lasten päiväkoti- ja koulukupongit. Työntekijämme saavat joka päivä aamiaisen ja lounaan.

Läpinäkyvyys: Sertifioidut kankaamme ovat peräisin tuotannosta, jonka olemme valinneet Intiassa. Kikadut suunnitellaan Saksassa. Luonnonkumi saadaan Sri Lankasta ja jalostetaan suoraan paikan päällä ilman pitkiä kuljetusreittejä.

Sri Lankassa käsittelemme materiaalit ompelimossamme kestäviksi Kikadu-tuotteiksi. Täyteaineet on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista ja ne vähentävät kasvihuonekaasupäästöjä, ja ne ovat myös parempi vaihtoehto ainoastaan luonnollisille täyteaineille, jotka usein kuivuvat huonosti ja homehtuvat helposti.

Teemme yhteistyötä ympäristöystävällisten kuljetusyritysten kanssa ja kompensoimme päästöistä aiheutuvan hiilidioksidin määrän.