Keppihevonen, varsa – Vaalea

69,95 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Hummani hei, hummani hei…

Nämä ihanat hepat on valmistettu kokonaan käsin. Pää on huovutettu lampaanvillasta, joka värjätään ja työstetään perinteisillä menetelmillä artesaanityönä. Harja on pitkää tai hieman lyhyempää lampaanvillaa, jota on helppo harjata, letittää ja joka luonnonmateriaalina kestää hyvin käsittelyä. Huom!! Värit vaihtelevat. Kysy kuvia puodilta jos haluat valita hepan värin. Saatavuus vaihtelee villojen saatavuuden kanssa.

Heppoja valmistavat Ulrika ja Magnus Etelä-Ruotsissa omalla käsityöpajallaan. Heidän käyttämänsä materiaalit hankitaan lähialueilta.

“Teemme töitä neuloilla, käsillä ja jaloilla. Villa värjätään hellalla isossa padassa. Kaikki tämä suuri työ sitä varten, jotta saisimme aikaan mitä persoonallisimpia yksilöitä.” kertoo Ulrika.

Jokainen keppihevonen on siis täysin uniikki yksilö, kahta samanlaista ei löydy.Pyydä kuvia puodilla olevista vaihtoehdoista jos valinta on tarkka! Löytyy usein myös muita värejä.

Näitä heppoja saa Suomessa yksinoikeudella ainoastan Tingelingistä.

Materiaali: Puu, lampaanvilla, vanutäyte.

Koko: Pään korkeus n. 18 cm, koko hepan pituus n. 74 cm.

Ikäsuositus +3v.

Tingeling vinkki: Puodilta on hankittu yleensä varsoja 2-6 vuotiaille ja aikuisia 4-15 vuotiaille. Mutta on niitä ostettu myös ristiäis- ja 50-vuotialahjaksikin!