Keittosetti

39,95 

 

Varastossa

Mitä tänään syötäisiin? Tämä se vasta onkin pienen kokin unelmasetti! Hauska ja herkullinen paketti sisältää monipuoliset tarvikkeet keittiöleikkeihin! Kattilaan pilkotaan perunoita, porkkanoita, ja sipulia. Sekaan vielä yrttejä ja purjosipulia ja pian keiton saa soseuttaa sauvasekoittimella. Tämä lasten ruokaleikkisetti ilahduttaa pientä kokkia ja se on herkullinen lisä koti- ja keittiöleikkeihin. Kattila, kattilan kansi ja kauha ovat terästä. Pastarasia on kartonkinen, yrtit huopaa ja muut osat ovat puuta huopaisin yksityiskohdin. Laadukkaat leikkivälineet inspiroivat luovaan leikkiin yhä uudelleen ja uudelleen!

Pakkauksen sisältö: Kannellinen kattila, kauha, porkkana ja peruna paloina, sipuli viipaleina, kolme oksaa timjamia, rasiallinen värikästä pastaa, purjo ja sauvasekoitin. Sauvasekoittimen pituus: 22 cm.

Pakkauksen mitat: 12 x 24 x 22 cm
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille

Keittiöleikit kehittävät lapsen mielikuvitusta

Mitä pienempi lapsi, sitä enemmän hän ammentaa leikkiinsä aiheita omasta arkiympäristöstään. Lapsi jäljittelee mielellään aikuisten toimintaa: siivoaa, laittaa ruokaa, käy töissä ja hoitaa kotia tai vaikka vauvaa. Roolileikkejä varten lapsella on hyvä olla oikeita kodin esineitä muistuttavia leluja kuten kattiloita, kahvi- tai teekuppeja, lautasia, siivousvälineitä, hella, ruokia, nukkeja ja työkaluja. Roolileikit kehittävät lapsen mielikuvitusta huikealla tavalla. Kaverin kanssa leikkiessä lapsi harjoittelee myös kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja.