Käsinukke – Hiiri (0+)

25,60 

Kukkuu! Kuka kurkistaa pinnasängyn reunan takaa? Kaloo Käsinukke hiiri hauskuuttaa vauvaa pehmeällä kutituksella ja kurkistelemalla milloin mistäkin!

Ikäsuositus: 0+

Varasto loppu

Esitys alkaa! Pääosassa on tänään Kaloo Käsinukke hiiri! Kukkuluuruu! Mistä hiiri kurkistaa? Hiirikäsinukke saa tempuillaan hersyvän kikatuksen aikaan! Suloinen käsinukke on mainio väline aikuisen ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen.

Käsinuken kanssa seurustelu on jännittävää. Turvallisessa käsinukessa on hauskoja yksityiskohtia tutkittaviksi. Spiraalin päässä roikkuva pehmeä yksityiskohta, juuston kimpale houkuttelee tarraamaan kiinni. Juusto taitaa olla hiiren herkkua! Saako hiiri maistiaisen? Kiitokseksi pehmeä hiirulainen kutittaa masusta ja kainalosta! Iloinen kikatus täyttää lastenhuoneen.

Leikin päätteeksi käsinukke napataan kainaloon. On päiväunien aika. Kaloon ihastuttavat eläinaiheiset käsinuket sopivat unikavereiksi aivan pienellekin vauvalle. Lapsen kasvaessa käsinukeilla voi leikkiä mielikuvitusleikkejä ja tehdä omia esityksiä. Käsinukke on kooltaan aikuisen käteen sopiva.

Pehmeääkin pehmeämmän Kaloo käsinuken voi pestä 30-asteessa pesukoneen hienopesuohjelmalla.

Ikäsuositus: 0+
Korkeus: 30 cm
Materiaali: 100 % polyesteri