Kasaa omat vihanneksesi! (+2v)

38,90 

Varastossa

Kasvata kasvimaa! Pujota kauniin väriset puupalat huopanaatteihin ja luo näin juurekset ja vihannekset.

Kun avaat pelin, löydät 13 ppyökistä valmistettua puupalaa ja 6 villahuovasta valmistettua “naattia”. Peli koostuu neljän kasviksen – tomaatti, munakoiso, porkkana ja purjo – valmistamisesta helpoimmasta vaikeimpaan. Aloittaaksesi on ensin valittava sen vihanneksen palat, jotka haluaa kasata. Kun olet valinnut kappaleet, pujottele ne hupanaatteihin. Laske ja lajittele! Muista noudattaa palojen oikeaa kokojärjestystä ja väriä, tai keksi omia hauskoja versioita vihanneksista. Kun olet kasannut kaikki vihannekset, voit jatkaa leikkiä vaikka myymällä ne omassa kasviskaupassasi tai valmistamalla herkullisia aterioita.

Tämän puisen pelin avulla lapset oppivat vihanneksista, ja kehittävät hienomotoriikkaa ja muita symbolisia leikkitaitojaan samalla kun he pitävät hauskaa!

Puu on paikallisesti hankittua pyökkiä ja viimeistelty vesiohenteisilla väriaineilla. Huopa on 100% luonnonvillaa. Setti toimitetaan kauniissa kierrätetyssä pahvilaatikossa, jossa se on aina siistinä ja valmiina!
Opi terveellisestä ruoasta jo pienestä pitäen!

Materiaalit: Värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla väreillä. Eurooppalaista alkuperää oleva PEFC-pyökkipuu ja 100% luonnonvillaa. Valmistettu Espanjassa.
Koko: Laatikon mitat 14x32x3 cm
Londji on barcelonalainen ihana pieni ja luova yhtiö.

Ikäsuositus: +2v.