Karavaanari (+18kk)

25,00 

Varasto loppu

Lähdetään surffaaamaan! Kiinnitä asuntovaunu autoon, nosta surffilauta katolle ja lähde lomalle tämän Bajo Car And Camper -lelun kanssa. Tämä setti on täydellinen pienille kuljettajille tarttua, työntää lattiaa pitkin ja hioa koordinaatiotaitojaan. Sekä autossa että asuntovaunussa on leikatut pyöristetyt ikkunat, mikä mahdollistaa ergonomiset otteet pienille käsille.

Tämä puinen työntölelu on loistava tapa opettaa lapsille liikettä, nopeutta, voimia ja kehittää myös kommunikaatiotaitoja inspiroivan mielikuvituksellisen leikin avulla. Lainelaudan päälle ja pois ottaminen, asuntovaunun irrottaminen ja sen työntäminen eteenpäin kehittävät lapsen motorisia taitoja tämän leikkiessä. Pienet lapset rakastavat leikkiä tällä autolla, ja vanhemmat arvostavat kaunista muotoilua, kestävän kehityksen arvoja sekä tukevaa ja aikaa kestävää lelua.

Osat on viimeistelty luonnonlakalla, joka auttaa tätä lelua selviytymään ajan testistä: se on valmiina moneen leikkiin ennen kuin se siirretään seuraavalle sukupolvelle. Kaikki pinnat ovat turvallisia pienille käsille ja ympäristölle. Bajo jopa pakkaa lelut täysin kierrätettävään pahviin, joka on helppo kierrättää tai polttaa.

Koko: 24 cm x 10 cm x 6 cm.

Ikäsuositus: Sopii 18 kuukauden iästä alkaen.

 

Bajo – Puola

Bajon kauniita puuleluja on suunniteltu ja valmistettu Puolassa jo 25 vuoden ajan. Nämä huippuluokan lelut ovat ihanan tuntuisia ja ne inspiroivat mielikuvitukselliseen leikkiin ja oppimisen. Valmistusprosessi on vihreä alusta loppuun: Kestävää puuta (pyökki-, koivu-, sycamore-, akaasia-, kirsikka-, pähkinä- ja luumupuu) hankitaan huolellisesti hoidetuista metsistä Puolassa.

Ammattitaitoiset käsityöläiset tekevät puusta leluja, jotka on käsitelty ekologisilla, myrkyttömällä maaleilla ja öljyillä. Jätepuusta valmistetaan polttoainebrikettejä. Bajo-lelut sopivat loistavasti avoimeen leikkiin, ja lapset leikkivät niillä vuosia ennen kuin ne siirretään uusille sukupolville nautittavaksi uudestaan.